Anmälan till Borås Bacchi Förbrödring 2024

Bäste Bacchi Svingare!

Vi har tidigare gått ut med en intresseanmälan inför nystarten av våra golfaktiviteter inom sällskapet. Gensvaret har varit gott och många svar har inkommit angående viljan att delta i den första upplagan av Borås Bacchi Förbrödring.

Tävlingen kommer att gå av stapeln den 31 augusti 2024 på Borås GK (Norra Banan). Vi kommer att ha rullande start från klockan 11:10 med sista start 13:00. För att nyttja starttiderna fullt ut har vi bestämt att tävlingsformen blir 4-mannascramble. Lagen komponeras av tävlingsledningen.

Vid avslutad runda hoppas vi att samtliga dröjer kvar på anläggningen för att invänta prisceremonin som kommer att hållas snarast efter att alla lag är i mål. Trevligt sällskap kommer det att finnas gott om!

Bindande anmälan sker genom swish av 150 kronor till nummer 0702-420018 (mottagare Carl-Oskar Vendel Oscarson). I meddelandet anges golf-id, hemmaklubb samt aktuellt hcp. Utöver tävlingsavgiften erläggs greenfee på plats (beroende på medlemskap eller gäst hos klubben).

Sista datum för anmälan är den 10/8 men antalet startplatser är begränsat till 48 stycken och principen om ”först till kvarn” tillämpas.

För de Bröder som är intresserade av ytterligare samkväm kommer vi att, efter avslutad prisceremoni, förflytta oss till stan för att inta en gemensam middag på lämplig restaurang. Separat anmälan till detta sker via mail till magnus@norrby-tra.se så vi vet ungefär hur stort sällskap vi blir.

Med det sagt vill vi önska samtliga Bröder en förträfflig sommar!

Med klangfulla hälsningar

Golfsektionen Borås Par Bricole

Kommentera inlägget