PB:s barnfest – repris på fjolårets succé

För andra året i följd startade PB-året andra lördagen i januari med vår nu etablerade barnfest. Tillsammans med engagerade bröder som såg till att allt bara flöt på var vi bortåt tvåhundra i Parkhallen som hade nöjet uppleva en både trevlig och omväxlande eftermiddag. Utöver fika, mingel, dans kring granen och cirkus deltog alla barnen i ett antal aktiviteter uppdelade på fem stationer där man fick ”startkortet” stämplat för att sedan delta i en dragning av biljetter till Borås Basket.

Att bli fotograferad med tomten, ständig fångst i fiskedammen, rita sin egen tomte samt bli sminkad som ett djur i ansiktet och tillverka egen marsipan sysselsatte barnen innan det var dags att dansa ut julen runt granen. För de två sista aktiviteterna ansvarade elever från Almås-gymnasiet och var mycket uppskattat.

Ett rekordartat lotteri med sponsrade vinster till ett värde överstigande 30 000 kronor fick till följd att knappast någon gick ”lottlös” från festen.

Därefter följde en uppskattad cirkus under säker ledning av cirkusdirektören Lar sGustaf Andersson med ”vilda” djur, en livs levande trollkarl från Göteborg och självaste Farbror Frej.

Innan det var dags att gå hem blev finalen dragning av finfina vinster på entrébiljetterna och sist men inte minst på fantastiska stjärnvinster.

Stort tack till alla engagerade bröder, respektive damer som deltog och det fina samarbetet med deltagande bröder från Göta PB. Alla tillsammans med de glada besökarna gjorde dagen, mycket beroende på att målet utöver en bra fest var ett överskott till BARNCANCERFONDEN.

Bengan Larsson

Kommentera inlägget