Ursäkta…

Vi har under en tid haft en hel del tekniska problem med vår webb, och har på grund av olika anledningar inte kunnat uppdatera sidan som tänkt.
För detta vill vi be om ursäkt, och hoppas att vi kan få bukt med de problem vi haft så snart som möjligt.

Vi håller på att skapa en ny digital samlingsplats för PB-Bröder i allmänhet, och för Borås-Bröder i synnerhet, där man kan läsa om de saker som hänt, händer och ska hända inom det Lysande Sällskapet Borås Par Bricole.
Det kommer säkerligen fortsatt vara lite trevande ett tag, men vi hoppas att snart komma till en punkt där vi fått ordning på både teknik och bra flöde på den information som ska spridas. Vi hoppas därför på ytterligare lite tålamod fram tills vi nått ända fram.

Det är klart att vi gärna vill veta vad Du som användare vill se och läsa om här på webben. Förutom löpande artiklar om händelser, finns det kanske nåt annat Du vill se och kunna göra? Kontakta undertecknad med ett mail på en rad eller två och kom med förslag. Allt går kanske inte att tillmötesgå, men alla idéer är välkomna! Det kommer också att skickas ut en enkät till samtliga Bröder i Borås om just detta.

Varmt välkommen till Borås Par Bricoles nya hemsida.

Christian Hamnebo, Ordens Webbredaktör
E-post

Kommentera inlägget