Senior-
Klubben

I Borås Par Bricole har vi aktiviteter för alla åldrar. Från julfester för medlemmarnas barn till speciella förmiddagssamlingar för de äldre Bröderna. I PB är det nämligen fint att också vara lite äldre. Som exempel uppmärksammas vid våra Ordenskapitel de närvarande Jubelkommendörerna, Bröder som varit medlemmar i mer än 50 år, genom att ha placering i högsätet och därtill få en särskild hälsning.

I Seniorklubben träffas vi varannan tisdag på hösten (okt – dec) och våren (jan – apr) i loungen på PBs kansli för någon timmas samvaro kl 9.30 – 11, under rubriken Kultur för Seniorer. Vi umgås, dricker kaffe med bulle och lyssnar sedan på en föredragshållare, som normalt är en PB-broder, som har något intressant att berätta. Det händer också att vi kan få besök av PBs trubadurer och då få njuta av deras musicerande.

 

Ihop med våra damer gör vi då och då en bussresa till varierande mål och någon torsdag på hösten umgås vi på en gemensam lunch med ärtsoppa och pannkakor med tillbehör.

Från det år man fyller 75 är man välkommen att delta i vår lättsamma samvaro.
Om du önskar vara med oss i Seniorklubben kan du kontakta Hans Kristianson, se kontaktuppgifter nedan. Dock måste vi sätta en övre gräns på antalet deltagare av lokalmässiga skäl.

Kontakt