Betala din årliga avgift i tid

Varmt välkommen tillbaka till Det Lysande Sällskapet Borås Par Bricole, med förhoppningar om att Du har haft en rofylld och vilsam sommar.

Det kommande verksamhetsåret förgylls med ett Lysande Dam PB och Installation av nya Styrande. Självklart har vi alla övriga kapitel och möten att se fram emot. Låt oss nu hoppas att några vidriga yttre omständigheter inte sätter stopp för våra sammankomster.

Inom Sällskapet är vi mäkta stolta över vår Matrikel/Årsbok. Samtidigt är kostnaden för att producera Matrikeln/Årsboken ganska hög – inte minst i år då vi håller på att trimma in ett helt nytt datasystem, ”PB-Arkivet”, för vår medlemsadministration. Vi hoppas därför att just Du min Bror vill bidra med ett extra bidrag till Matrikeln/Årsboken nu i samband med att vi fakturerar årsavgiften för Sällskapet.

Medlemsavgiften i år är oförändrat 850 kronor. Om Du käre Bror dessutom bidrar med 300 kronor i matrikelstöd och gärna även ett frivilligt bidrag är vi mycket tacksamma. Vi hoppas att Du uppskattar både vår Matrikel/Årsbok och vårt Sällskap och låter betalningen hamna på minst 1150 kronor.

Bröder som fyllt 80 år är avgiftsbefriade (men får självfallet lämna frivilligt bidrag av valfri storlek).

Betalning av årsavgiften skall vara Sällskapet tillhanda senast den 30 september.

I år kan vi även erbjuda betalning på hemsidan, klicka bara på länken nedan.

Vi vill också gärna framhålla våra fantastiska matrikelsponsorer! Anlita gärna dessa företag så hjälper Du därmed även Sällskapet.

Vi ser fram emot att träffas i höst och under vintern.

Claes Palmén – Styrande Kanslär
Christian Alçenius – Matrikelredaktör

Kommentera inlägget